Gemeentebestuur bezoekt Lunteren

28 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

‘s Avonds zijn de bewoners welkom op de gespreksavond in het Westhoffhuis in Lunteren. De gespreksavond wordt georganiseerd door de Dorpsraad Lunteren en begint om 20.00 uur.

LUNTEREN - Het college van Ede brengt op dinsdag 3 november een werkbezoek aan Lunteren. ‘s Middags fietst het college door het dorp. Daarbij bezoeken zij onder andere het Meestershuis en drie scholen: de Wegwijzer, De Triangel en De Bron.

Het werkbezoek begint om 14.30 uur bij het Westhoffhuis. Daarna gaan ze op de fiets door Lunteren. Ze bekijken de nieuwste ontwikkelingen in de dorpskern en bezoeken de drie genoemde scholen.

Leefbaarheid

Voor de gespreksavond heeft het bestuur van de Dorpsraad Lunteren vooral aandacht gevraagd voor de leefbaarheid van het dorp Lunteren.

Wat is belangrijk voor een dorp en hoe kijken de burgemeester en wethouders er vanuit hun eigen portefeuille tegenaan. In het tweede deel van de avond kunnen belangstellende bezoekers een informeel gesprek voeren met burgemeester Cees van der Knaap en de wethouders Wilke Dekker, Peter van ‘t Hoog, Evert van Milligen, Simon van de Pol en Roel Kremers.

Agenten

Ook de gebiedsagenten en enkele projectleiders zijn aanwezig om tijdens de bijeenkomst zoveel mogelijk vragen te kunnen beantwoorden. De zaal van het Westhoffhuis gaat om 19.30 uur open. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie