Plantion viert 'hoogste punt' van nieuwbouw

28 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Det de ontkurking van een gigantische ‘champagnefles’ en het lossen van heliumballonnen vierden Plantion en bouwbedrijf Van Wijnen woensdagmiddag het bereiken van het hoogste punt van het nieuwe complex in aanbouw van Plantion, in Ede.

In zijn toespraak - met megafoon vanaf 14 meter hoogte - richtte ‘bouwdirecteur’ Peter Bakker van Plantion speciaal een woord van dank aan de circa 230 bouwplaatsmedewerkers. Door hun dagelijkse inzet, dag in dag uit en ook tijdens de afgelopen bouwvak, verloopt het nieuwbouwtraject van het veilingcomplex tot nu toe volgens plan. Als blijk van waardering ontvingen zij na afloop van de bijeenkomst bovendien ieder een bos verse bloemen.

Plantion bouwt op het bedrijventerrein Schuttersveld in Ede de modernste en meest duurzame marktplaats voor bloemen en planten op dit moment. Het nieuwe complex wordt op 15 februari 2010 in gebruik genomen en later dat voorjaar officieel geopend. Van Wijnen Eibergen B.V. is hoofdaannemer voor de bouw van het totale complex.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie