Otterlo heeft het nog niet

30 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - Otterlo heeft het nog niet dit seizoen. Om lekker in de middenmoot mee te draaien was een zege nodig bij Dodewaard. Maar de ploeg van Arthur van Veldhuizen kon te weinig afdwingen in de Betuwe en verloor met 1-0.

In het eerste bedrijf was Dodewaard ook de fellere ploeg. Echte kansen kreeg het echter niet. Tot dat net voor de rust Willem Thijssen Thomas Lempicky in stelling bracht: 1-0. In de persoon van Laurens Foekens had Otterlo daar twee mogelijkheden tegenover weten te stellen.

Na de rust was een strijdbaarder Otterlo te zien. Halverwege kreeg men dé uitgelezen kans om op gelijke hoogte te komen. Foekens bracht Niels Blotenburg vrij voor doelman Mark ter Haar, die de inzet wist te stuiten.

In de slotfase nam Otterlo nog alle risico's. De 1-1 zat er niet in. Het was aan doelman William Liefting te danken dat het 1-0 bleef.

Met 8 punten uit evenveel duels dreigt het voor Otterlo een anoniem seizoen te worden. Buiten de vrijwel zekere degradant Oranje Blauw, dient men te zorgen niet op de voorlaatste plaats te komen. Want die positie geeft 'recht' op de nacompetitie.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie