Fortissimo verslaat koploper MASV in knotsgek duel

30 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Met een knappe 6-4 overwinning op koploper MASV sluit Fortissimo de eerste periode af. De ploeg van trainer Marco Rou had alleen theoretisch nog een hele kleine kans op het eerste prijsje van het seizoen. Maar de marge was onvoldoende voor een feestje. Wel werd MASV in puntenaantal gepasseerd. Fortissimo won na een duel met twee rode kaarten en liefst tien goals.

Na zeven minuten was het Jamal Bendadi die raak schoot. Voor MASV maakte Vincent Selhorst gelijk. Daarna lag de wedstrijd een klein half uur stil omdat de verzorger van MASV onwel werd. Na de hervatting maakte Mark de Geus er 2-1 van. Diezelfde De Geus gaf via een corner de assist op Jamal Bendadi: 3-1. Voor rust scoorde topscorer Danny Hessing voor MASV de aansluitingstreffer: 3-2.

Na de thee kwam MASV met tien man te spelen. Een overtreding van Mark de Geus werd daarna met direct rood bestraft, waarna het weer tien tegen tien was. Vincent Selhorst bracht MASV terug in de wedstrijd via een penalty: 3-3. Daarna was het Mohammed Shabary die voor 4-3 zorgde. Jamal Bendadi breidde uit naar 5-3. Via Danny Hessing (5-4) en wederom Jamal Bendadi werd het 6-4.