Ede/Victoria Harskamp weer de baas

30 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - De laatste twee wedstrijden was Ede/Victoria op eigen veld Harskamp de baas af. Ondanks die wetenschap lieten de hoger ingeschatte Harskampers het opnieuw afweten. Met de 1-0 zege is het nu drie op een rij voor de oranjehemden.

De thuisploeg zat er kort op. Harskamp kwam zo weinig aan voetballen toe. Het aantal kansen was minimaal. Halverwege de eerste helft viel de 1-0. Michael van Dommelen legde de bal terug op Andrew Dekker, die van 25 meter raak knalde. Dezelfde Dekker, maar ook Alberto Antunez en Sjon Willemse hadden nog mogelijkheden de score uit te breiden.

Pas het laatste half uur liet Harskamp zich enigszins gelden. ,,Het was droevig gesteld van onze kant'', stelde elftalleider John van den Brink. ,,Er was geen vechtlust, geen strijd. Het was super slecht. We dachten er veel te makkelijk over. Ja, ondanks het verleden. Zij gaven alles, wij niets.''

In de slotfase waren Micha en Escher van Norel nog wel dicht bij de 1-1, maar zagen geen kans te scoren. Daardoor kregen beide teams loon naar werken.

Op de eerste foto scoort Andrew Dekker de 1-0.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie