Geen kans op stunt voor Bennekom bij Spakenburg

30 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Met de bekerwedstrijd bij AZ inclusief verlenging net achter de rug, en voor de klassieker tegen IJsselmeervogels, was het vooraf voor Bennekom misschien het moment tegen Spakenburg voor een stunt te zorgen. Maar daar zag het achteraf op sportpark de Westmaat nooit naar uit: 3-1.

Spakenburg, dit seizoen nog zonder thuisoverwinning, besliste in feite in de eerste tien minuten al het duel. Eerst speelde Danny van de Meiracker Fabian van de Post uit, om bij de tweede paal binnen te schieten. Even later plaatste doelman Danny Lücke de bal zo maar in de voeten van Thijs Houwing: 2-0.

De thuisploeg schakelde vervolgens een tandje terug. Bennekom probeerde nog wel terug te komen, maar Henk van Essen zag geen kans te scoren uit twee mogelijkheden. Dat deed de Renswoudenaar pas een minuut voor tijd. Daarvoor had Spakenburg, dat nog steeds niet hoefde, verzuimt de score te verhogen.

De hoop op misschien een gelijkspel, werd direct de grond ingeboord. Van de Meiracker tekende de 3-1 aan. Tom Verhaar was nog dicht bij de 3-2.

Met het verlies zakte de ploeg van Bram Braam naar de derde plaats van onderen. Komende week komt koploper Sparta Nijkerk op bezoek.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie