Danny Burgerhoudt goudhaantje bij Blauw Geel

31 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Blauw Geel '55 behaalde drie broodnodige punten in Lelystad tegen de club met die naam. Ondanks het gemis van de geblesseerde Frank van der Wagen, wisten Edenaren liefst drie keer te scoren. Met twee treffers was Danny Burgerhoudt het goudhaantje bij de Blauwgelers: 1-3.

Door de afwezigheid van Van der Wagen had trainer Martin Laamers de vorige keer gepasseerde Berry van den Brandhof weer in de spits geposteerd. In plaats van de gekwetste Niels de Lange was Gauthier Mulala dit keer voorstopper. In het begin van de wedstrijd gingen de ploegen gelijk op. Na een goede combinatie stelde Sabri Yoney Danny Burgerhoudt na een kwartier in staat om de 0-1 binnen te tikken. Amper een minuut later stond het al weer gelijk via Jeffrey Moeljoredjo: 1-1.

Na een half uur moest Simon Kooiman met een blessure vertrekken. Hij werd vervangen door Wesley Vanderlijde. Nog voor de pauze stond Blauw Geel andermaal op voorsprong. Weer was Sabri Yoney de aangever. En Danny Burgerhoudt de schutter: 1-2. In de tweede helft werd er nog eenmaal gescoord. De derde assist van Sabri Yoney werd na de doelwisseling tegen de touwen gewerkt door Berry van den Brandhof: 1-3.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie