Tweede editie Vrede voor Ede

18 november 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Samen voor Ede houdt vrijdag 20 november de manifestatie Vrede voor Ede. De stuurgroep Samen voor Ede houdt deze manifestatie voor de tweede maal. Deze heeft tot doel verschillende bevolkingsgroepen in Ede op een actieve en stimulerende wijze met elkaar in contact te brengen.

De stuurgroep hoopt zo een bijdrage aan haar eigen doelstelling te leveren, het bevorderen van het wederzijds respect en de solidariteit. De groep bestaat uit een groot aantal autochtone en allochtone religieuze, maatschappelijke en politieke organisaties.

De manifestatie wordt gehouden op vrijdag 20 november in het gemeentehuis van 19.30 tot 22.30 uur en gedurende het hele programma is er een culturele informatieve markt. Hans van der Linden, voorzitter van Samen voor Ede, verzorgt de inleiding en de opening wordt verricht door burgemeester Cees van der Knaap. Om 20.15 uur is er een grand defilé de solidarité, gevolgd door de opening van de markt door de ceremoniemeester om 20.45 uur. Van 21.15 tot 22.00 uur is er een speed debat. De slotceremonie 'Deze Vuist op deze Vuist' wordt verzorgd door Omer Kadan, een Turks-Nederlandse zanger.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie