Sint tevreden met Speelgoedbaron

18 november 2009 om 00:00 Nieuws

Kapla, één van de aangeboden producten, is momenteel een ware hype. ,, De blokjes zijn allemaal van dezelfde omvang en stimuleren van alles bij het kind. Het wordt alleen mooi als je er echt mee aan de slag gaat”, omschrijft Marielle Peelen haar favoriete verkoopstuk.

Kapla bij vele kinderen op verlanglijstje EDE - Ze waren er helemaal klaar mee. Het lange wachten, de slechte service en de andere nadelen van het kopen van spullen, in het specifiek speelgoed, op internet. ,, Dan bestel je wat voor een verjaardag en het zou er binnen enkele dagen zijn en dan heb je het niet. Dat is flink balen”, aldus Heidy Heij één van de twee eigenaressen van de Speelgoedbaron . Samen met haar zus Marielle Peelen begonnen de twee een eigen internetwinkel waar Lego, Duplo en Kapla te koop zijn. De baron is het hele jaar geopend maar om Sinterklaas een handje te helpen heeft de Speelgoedbaron een speciale actie voor de Sint. Tot vijf december worden alle producten binnen een straal van vijf kilometer helemaal gratis thuisbezorgd!

door Gerwin Peelen

Ook volgens betrouwbare bronnen staat Kapla bij veel kinderen op het verlanglijstje. De invloed van de televisie en van de computer vinden beiden wat te veel aan het worden.,, Alles is tegenwoordig kant-en-klaar en wij denken niet dat, dat goed is voor een kind. Het hoeft bijvoorbeeld geen namen te verzinnen en de fantasie is een stuk minder nodig."

,,Wij willen klanten niet aan het lijntje houden. Het wordt gelijk van de website gehaald als het niet meer in voorraad is en wij zullen dat bij een eventuele koop gelijk melden. Ook is er makkelijk contact met ons op te nemen, wij willen dat Sinterklaas en alle andere klanten tevreden zijn”, sluiten de Baronessen af.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie