GINAF Rally Power presenteert zich in Ederveen

18 november 2009 om 00:00 Nieuws

EDERVEEN - De Dakar Rally 2010 staat weer voor de deur. Dat betekent dat de meeste teams zich aan fans en pers gaan presenteren. Donderdagmiddag opent GINAF Rally Power het bal. In de regio zal het verder rustig blijven. Naast het Ederveense team van GINAF is Van den Brink Rallysport uit Harskamp de enige equipe die de oceaan oversteekt voor Le Dakar 2010.

De equipe van GINAF Rally Power en GINAF Rally Service presenteert zich donderdagmiddag. Het complete rallyteam uit Ederveen maakt vanaf 14.00 uur haar opwachting in dorpshuis De Zicht in Ederveen. De presentatie begint om 14.30 uur. Na afloop kunnen belangstellenden de trucks bezichtigen en is er gelegenheid om foto's te maken of te filmen.

GINAF Rally Power trekt met twee wedstrijdtrucks naar Zuid-Amerika. Zowel de formatie van Wuf van Ginkel als die van Marcel van Vliet behoort tot een serieuze kandidaat voor een hoge eindklassering. Wuf van Ginkel wordt in de Dakar Rally vergezeld door zijn trouwe metgezellen Willem Tijsterman en Richard de Rooy. Ook Marcel van Vliet heeft een vertrouwde bemanning. Navigator Herman Vaanholt en monteur Gerard van Veenendaal maken het trio compleet.

Het Ederveense rallyteam heeft daarnaast de beschikking over een snelle servicetruck. Edwin van Ginkel, Daniël Bruinsma en Sven Vogelaar fungeren in de wedstrijd als serviceteam voor Wuf van Ginkel en Marcel van Vliet. Naast de ondersteuning aan dit tweetal geeft GINAF Rally Service ook de noodzakelijke service aan drie klantenteams. Zowel Van den Brink Rallysport (Martin van den Brink) als het Jumbo Rally Team (Jan Lammers) en het Dakar Team Holland (Marcel Schoo) maken gebruik van de snelle service van GRS in de wedstrijd.

De complete formatie van GINAF Rally Power en GINAF Rally Service bestaat uit 23 personen. Eind volgende week worden de trucks en de auto's vanuit Le Havre verscheept naar Zuid-Amerika. Het Ederveense rallyteam vertrekt op 27 december naar Buenos Aires. Op 1 januari is de start van de Dakar Rally in de Argentijnse hoofdstad.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie