SDS’55 sluit eerste seizoenshelft met maximaal aantal punten

20 november 2009 om 00:00 Nieuws

WEKEROM - Op sportpark De Beek was men na afloop van de wedstrijd tussen SDS ’55 en Wodanseck blij met de drie punten. Niet met het vertoonde spel. Ook tegen Wodanseck bleven de SDS’ers ongeslagen: 2-0.

Nog altijd heeft de ploeg van trainer Eddy Morren alle wedstrijden weten te winnen. Het verschil met Wageningen, numero twee, bleef tien punten. Over twee weken spelen de twee koplopers tegen elkaar in Wekerom. En wordt bekend of er dit jaar nog sprake zal zijn van enige spanning. Of dat SDS al in begin van het jaar 2010 de kampioensvlag, inclusief wimpel uit de kast mag halen.

Trainer Mart Gerrist wilde niet met een hoge uitslag verliezen en had zijn ploeg meegegeven om de boel achter goed dicht te houden. Daarom speelde Wodanseck met negen, tien man achter de bal. Voor SDS was er bijna geen doorkomen aan. Voor de rust scoorde alleen Wilbert Pol. En na de pauze Maarten van den Top.

Bij SDS denkt men volgens Eddy Morren nog niet aan vlaggen. ,, Als je goed voetbalt, gaat er vanzelf wat ontstaan. Ik wil graag goed voetbal zien. Als ik dit soort potjes als tegen Wodanseck nog tien keer zie, kan ik in april of zo niet blij zijn. Natuurlijk is het wel belangrijk, dat we gewonnen hebben.”

Doelpunten: Wilbert Pol 1-0; Maarten van den Top 2-0.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie