Reeks inbraken in Otterlo; politie zoekt getuigen

20 november 2009 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - In Otterlo hebben zich in de nacht van donderdag op vrijdag zeker vier woninginbraken op rij voorgedaan. In de omgeving van de Arnhemseweg werden vier huizen bezocht door het dievengilde. De politie vermoedt dat het het werk is geweest van dezelfde daders en roept getuigen op te reageren.

De reeks leek te zijn begonnen bij de inbraak in een schuur bij een woning aan de Arnhemseweg. Via achteruitgangen kwam men terecht op het terrein van een camping, waar een winkel annex kantine werd opengebroken. Vervolgens werden in de omgeving van de Sportlaan en Dr. Beumerlaan nog twee huizen bezocht.

De daders leken volgens de politie vooral uit te zijn geweest op geld: luxe artikelen werden ongemoeid gelaten. Ook viel op dat de daders grof te werk zijn gegaan waarbij breekgeluiden hoorbaar geweest moeten zijn. De politie sluit niet uit dat er die nacht meerdere huizen zijn bezocht en roept gedupeerden op aangifte te doen. Ook getuigen die iets verdachts hebben gezien of gehoord wordt gevraagd te reageren. De politie si bereikbaar via 0900-8844.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie