FC Jeugd hervat competitie met nederlaag in Heteren

20 november 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Precies twee weken na de voor FC Jeugd rampzalige uitwedstrijd tegen RVW, speelde de ploeg van trainer Henk Sanders weer een wedstrijd. Nadat de wedstrijd van een week eerder tegen Valburg werd uitgesteld voor onderzoek van de KNVB, verloor FC Jeugd zondag met 2-0 van SDOO uit Heteren.

,,In de wedstrijdbespreking heb ik gezegd dat alle ogen op ons gericht zouden zijn. Dat is niet gek en daar moeten we ons van bewust zijn. Ik heb aangegeven dat we een leuke en goede pot voetbal op de mat moesten leggen. Dat hebben we gedaan. Natuurlijk wil ik graag winnen, maar het resultaat stond voor mij vandaag op de tweede plaats”, legt trainer Sanders uit.

De trainer miste, buiten de twee selectiespelers die voor een jaar zijn geschorst, nog vijf andere spelers. ,,Ik moest daarom veel A-junioren inpassen. Die hebben het goed gedaan maar komen nog wel kwaliteit te kort”, vond Sanders. Zijn ploeg voetbalde aardig, maar creëerde te weinig kansen om het SDOO echt moeilijk te maken. Beide treffers kwamen op naam van Bob Siccama en werden voor rust gescoord.

,,Promotie blijft het doel. Ik vermoed dat het goed zal komen”, voegde de oefenmeester nog toe.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie