Harskamp en DUNO in evenwicht

20 november 2009 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - Harskamp en DUNO deelden de punten gebroederlijk. De twee teams waren goed tegen elkaar opgewassen. Geen van beiden verdiende de overwinning: 1-1.

Dat vond ook DUNO-trainer Peter van der Borden. In de slotminuten had zoonlief Kevin van der Borden toch een grote kans om de drie punten mee terug naar Doorwerth te nemen. Zijn inzet werd gekeerd door Harskamp-doelman Maries Cozijnsen. ,,Het was een terechte uitslag", aldus Peter van den Borden.

Al na dertien minuten stond DUNO voor. Haris Kandzetovic werd binnen de beruchte lijnen gevloerd door Johan Brons. Vanaf de stip mikte Ruben van Grootveld de bal tegen de touwen: 0-1. Twee minuten later was het al weer gelijk. Na een combinatie met Escher van Norel bracht Arnand van Norel Harskamp langszij: 1-1

Hierna kreeg de ploeg uit de legerplaats kansen om de leiding te nemen. Edwin Hendriksen, Arnand en Escher van Norel slaagden daar niet in. Na de rust werd er niet meer gescoord. Ook in Harskamp vond men dat een gelijkspel de juiste uitslag was.

Doelpunten: Ruben van Grootveld 0-1; Arnand van Norel 1-1.