Van hakenkruis tot vredesbloem

20 november 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Leden van VredesVervers hebben woensdagnacht 'negatieve graffiti tot iets positiefs gemaakt' bij het station Ede/Wageningen. Daar ontsierde een groot hakenkruis het aangezicht van het station. De VredesVersers toverden de hakenkruis om tot een vredesbloem.

Op een muur met grote exotisch foto's aan de zuidkant van treinstation Ede-Wageningen troffen de ververs enkele weken geleden een groot hakenkruis aan. ,,We schrokken best wel toen we het hakenkruis ontdekten. Het was groot en vanuit de trein goed te zien. We denken dat het veel mensen een vervelend gevoel heeft gegeven. Hopelijk maakt ons kunstwerk mensen vrolijker", aldus Wageningse student Nico Kuijer.

De VredesVervers maken deel uit van HappyJMA Wageningen, een groep mensen die het tot hun doel heeft gemaakt van onze wereld een gelukkigere en duurzamere plek te maken. Dit was de achtste VredesVerfactie in drieënhalf jaar tijd in Wageningen en omgeving. Kijk voor meer informatie ook eens op de website van HappyJMA, www.happyjmawageningen.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie