Kennismaken met Dansstudio Poppelaars

23 november 2009 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Stefanie Poppelaars heeft dit jaar Dansstudio Poppelaars opgestart. Ze heeft daarvoor drie locaties in Bennekom gehuurd waar zij balletlessen, streetdance, tapdans en werelddans geeft. Naast deze vaste lessen worden er ook korte cursussen verzorgd zoals dansconditie en flamenco voor volwassenen.

Poppelaars is gediplomeerd dansdocente en uitvoerend danseres. Ze heeft gedanst bij Het Internationaal Danstheater Amsterdam waarmee ze optredens had in verschillende theaters in Nederland. Ook heeft ze veel ervaring met het lesgeven aan kinderen van alle leeftijden en volwassenen. Poppelaars heeft veel dansworkshops gegeven op basisscholen en middelbare scholen door het hele land. Daarnaast werd ze veel gevraagd om dansworkshops en/of optredens te verzorgen voor themabijeenkomsten en verjaardagfeestjes.

Klassiek ballet is de basis van alle dansvormen. Het zorgt voor een goede houding en dat geeft zelfvertrouwen. ,,k vind het mooi om bij ieder kind zijn eigen talent te ontdekken en ik vind het bijzonder om te zien hoe snel iemand vooruit kan gaan in zijn techniek. Ik vind het belangrijk dat iedereen in mijn les voldoende persoonlijke aandacht krijgt, zo kan iedereen op zijn eigen niveau dansen en vooral plezier hebben. Dansen is je vrij voelen, je sterk en stoer voelen, je mooi voelen, zijn wie je wilt zijn."

* Info: www.danspoppelaars.nl. Voor een proefles: tel: 06-45761757 of mail: stefanie@danspoppelaars.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie