Malletband Irene speelt 'Tarzan'

25 november 2009 om 00:00 Nieuws

EDERVEEN - In de Sporthal West in Veenendaal vond afgelopen zaterdag een Malletband Concert plaats, waar onder meer de malletband van Irene Ederveen haar medewerking aan verleende. Onder leiding van Frank Ritsema werden onder andere nummers van Phil Collins uit 'Tarzan' ten gehore gebracht.

Naast Irene Ederveen traden ook de Airborne Malletband uit Oosterbeek en de malletbands van Caecilia en de Scheepjeswolharmonie op. Als afsluiting speelden de vier gezamenlijk het nummer 'Everybody needs somebody', vocaal ondersteund door de presentatoren Bo van Vliet en Theo Marien van Rossum. De nodige lichteffecten, die overigens de gehele avond opsierden, versterkten het spektakel.

Het Malletband Concert was het eerste concert in deze vorm in Veenendaal. De show was bedoeld om de malletbands meer op de kaart te zetten maar ook om een vorm van samenwerking te bewerkstelligen, zo liet Peter van Rossum van de organiserende Scheepjeswolharmonie weten: ,,Het lijkt ons dan ook een mooie kans om de contacten onderling te verbeteren. We komen elkaar wel eens tegen bij optredens, maar echt contact is er niet, behalve dan tussen de muzikaal leiders. Misschien kunnen we elkaar wel helpen, we zijn anders ook maar zo alleen bezig."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie