Samengaan Boschland en Van den Oever

25 november 2009 om 00:00 Nieuws

Boschland groeit in 2010 uit tot een bedrijf met bijna tachtig vakmensen, verdeeld over vijf vestigingen. Een samenwerking past in hun groeistrategie; in 2010 is Boschland één van de grotere accountantskantoren in de regio. Om in de huidige markt meer te kunnen betekenen, gaan Van den Oever Accountants en Boschland Accountants & Adviseurs volgend jaar samenwerken.

EDE - Van den Oever Accountants en Boschland Accountants & Adviseurs gaan samen werken. De twee in de gemeente Ede gevestigde accountantskantoren zien vooral de kansen van de economische crisis.

,,We gaan klanten helpen om de kansen van de crisis te zien en met hen een strategie voor de toekomst bepalen. Naast onze brede expertise zijn we ook ervaringsdeskundigen, dus goed voorbereid op de vragen die spelen bij veel bedrijven in het MKB,” stelt directeur Henk van den Oever klip en klaar.

Henk Hoksbergen, directeur van Boschland, is het daar voor de volle honderd procent mee eens. ,,Klanten van Boschland kunnen hun eigen administratie online verwerken. De accountant kijkt mee of ze het goed hebben gedaan. Door deze efficiënte werkwijze is er meer tijd over voor acquisitie en koersbepaling.”

Juist in deze tijd verandert het werk van accountants, stelt het tweetal. ,,Het werk wordt intensiever. Een accountant moet alerter zijn en kijken wat er met zijn klanten gebeurt. Als het slecht gaat, moet hij eerder ingrijpen.” Volgens beide directeuren wordt iedere crisis opgevolgd door een periode van innovatie. ,,Er komen nieuwe bedrijven bij. Dat vraagt om een professioneel bedrijf, dat klaar is voor de toekomst.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie