Thomas heeft zijn voetbalboek vol

25 november 2009 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Al na vier weken is het eerste plaatjesalbum van VV Bennekom compleet. Vol trots kwam Thomas Laisina van de F1 zijn boek afgelopen zaterdag bij de C1000 in Bennekom inleveren. Na de controle was er maar één antwoord mogenlijk: Het boek is vol!

De vraag aan Thomas luidde hoe hij dit zo snel voor elkaar heeft gekregen: ,,Vele bekenden gevraagd of ze voetbalplaatjes wilde kopen, veel ruilen, op school en na de trainingen en een hele fanatieke papa die er de afgelopen weken zijn levenswerk van heeft gemaakt om mij te helpen het boek compleet te maken.”

Supermarkteigenaar Henry Snetselaar was zeer verrast dat na slechts vier weken het eerste boek al compleet is. ,,Mede door de grote run op de plaatjes had ik wel verwacht dat na een week of zes het eerste boek compleet zou worden ingeleverd, maar dat dit al na vier weken zou gebeuren overtreft alle verwachtingen.” Doordat de keeper van de F1 pupillen de eerste is, ontvangt hij binnenkort uit handen van Henry Snetselaar twee kaarten voor een wedstrijd van het Nederlands elftal.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie