Veda Scooters heeft opvallende MP3 scooter

25 november 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Veda Scooters heeft met de Paggio MP3 scooter iets nieuws in huis. Het is een driewielige scooter met twee voorwielen en één achterwiel. De scooter is te bereiden met een autorijbewijs, dus men heeft geen speciaal scooterrijbewijs nodig. ,,In Zuid-Europa rijden ze er al enige tijd mee en dat zal zeker hier ook gaan gebeuren", aldus Henk Veenendaal van Veda Scooters.

Volgens Henk biedt de MP3 scooter veel voordelen. ,,Met als grootste voordeel het besparen van tijd ten opzichte van een auto. Parkeerproblemen behoren tot het verleden, een file kan men ontwijken door er simpelweg langs te rijden en een ander voordeel is een veel lagere kilometerprijs ten opzichte van een auto. Daarnaast is het brandstofverbruik lager, de verzekering is voordeliger en de aanschafprijs is lager dan van een auto."

,,Doordat men geen motorrijbewijs hoeft te bezitten is het bovendien prettig rijden op een dergelijke scooter", gaat Veenendaal verder. ,,Op een dergelijk vervoermiddel rijden geeft rijplezier in de breedste zin van het woord en een stuk vrijheid. Je bent totaal niet gebonden aan beperkingen die je in het openbaar vervoer tegenkomt, darbij kan men denken aan vertraging en tijden waaraan men is gebonden."

Stabiel rijgedrag

De MP3 scooter ontleent zijn naam aan de twee voorwielen en een achterwiel. De twee voorwielen geven de scooter een zeer stabiel rijgedrag die men snel ontdekt in het bochtenwerk. ,,Hij gaat als een mes door de bocht en ligt als een huis op de weg", aldus Henk Veenendaal.

Naast de MP3 scooter biedt Veda Scooters nog tal van andere mogelijkheden als het gaat om een scooter. ,,Wij bieden een breed scala aan scooters die zich bevinden in de A-selectie, die zich onderscheiden door een zeer goede kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en zeer concurrerend zijn in prijs. We hebben al een nieuwe kwaliteitsscooter voor net duizend euro."

,,Als het gaat om service en onderhoud hebben we ook het een en ander te bieden", gaat de enthousiaste ondernemer verder. ,,We hebben een eigen reparatieafdeling met volledig opgeleide monteurs met verstand van zaken. Indien nodig halen we bij pech onderweg de scooter, met eigen vervoer, geheel gratis op en bezorgen we deze eventueel weer gratis terug."

Betalingsmogelijkheden

Naast het assortiment nieuwe scooters heeft Veda Scooters ook een uitgebreid aanbod in gebruikte merkscooters onder een volledige garantie. ,,Wij kunnen elke beurs van een scooter voorzien. Daarin hebben we tal van betalingsmogelijkheden zoals lease, een standaard financiering en een uitgestelde betaling. Koopt men vandaag een scooter dan krijgt men desgewenst de factuur zes of twaalf maanden later zonder bijkomende rente of kosten, mooier kunnen we het dus niet maken. Dit geldt voor zowel nieuwe als gebruikte scooters. Naast de scooters hebben we een uitgebreide afdeling waar men terecht kan voor de juiste kleding in de nieuwste trend op het gebied van scooters en motoren. Allen geschikt voor het typische Hollandse klimaat" besluit Henk Veenendaal.

Veda Scooters

Verlengde Parkweg 23

Ede

Tel. 0318-631260

www.vedascooters.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie