Bedrijvencompetitie BIT.NL/Ede Stad krijgt vervolg in 2010

25 november 2009 om 00:00 Nieuws

De OGB’ers wonnen donderdag met 7-3 van Autobedrijf Braber en zijn daardoor, één speelronde voor het einde, niet meer te achterhalen voor de concurrentie. De koploper begon uitstekend aan de topper tegen nummer twee Braber. De eerste drie partijen gingen allemaal naar OGB. Maar de tafeltennissers van Braber kwamen sterk terug tot 3-2. Een volgende aanval op de zege kwam Braber echter niet meer te boven. OGB won uiteindelijk met 7-3 en mag zich daarmee de eerste kampioen van de BIT.NL/Ede Stad bedrijvencompetitie tafeltennis noemen.

Eerste titel voor team OGB International EDE - Tafeltennisvereniging BIT.NL en nieuwsblad Ede Stad gaan door met hun samenwerking in de BIT.NL/Ede Stad bedrijvencompetitie tafeltennis. Het team van OGB International werd donderdag kampioen van de najaarscompetitie. De voorjaarscompetitie begint om 21 januari en in de tussentijd, op 3 december, wordt eerst nog een Open clubkampioenschap gehouden.

Nummer drie Beautysalon Tres Chique moest hard werken voor de punten tegen Ede Stad.nl. In liefst vier partijen moest de vijfde game de beslissing brengen, maar over het geheel genomen had Tres Chique toch wat meer in haar mars waardoor de eindstand op 6-4 werd bepaald.

Op tafel drie boekte team De Nieuwe Heuvel zijn eerste zege van de competitie, BIT.NL werd de dupe. Nick Diepeveen bleef ongeslagen en de overige punten kwamen op naam van Peter Groen en Wilma Groen (beiden twee enkelspelen en het dubbelspel). De twee punten van BIT.NL kwamen op naam van Bas Oskam.

Open Clubkampioenschap

Om de eerste editie van de BIT.NL/Ede Stad bedrijvencompetitie af te sluiten, wordt 3 december het ‘Open Clubkampioenschap’ gehouden. Alle deelnemers van de bedrijvencompetitie kunnen die avond individueel hun wedstrijden spelen waarna uiteindelijk de winnaar bekend wordt. Bedrijven die met minimaal drie spelers komen, doen ook mee in het bedrijvenklassement. Ook geïnteresseerden die nog niet aan de bedrijvencompetitie meedoen, kunnen die avond meespelen. Opgeven kan door een mail te sturen naar Dennis Steijns (dennis.steijns@tiscali.nl) van ttv BIT.NL. Op deze avond wordt ook de kampioen van de competitie, OGB International, gehuldigd.

Voorjaarscompetitie

BIT.NL en Ede Stad.nl zijn tevreden over de competitie. Er zullen na afloop enkele aanpassingen doorgevoerd worden zodat op donderdag 21 januari gestart kan worden met de voorjaarscompetitie. De wedstrijden worden gespeeld op donderdagavonden, vanaf 20.00 uur bij BIT.NL aan de Langekampweg 8 in Ede. Geïnteresseerde bedrijven kunnen contact opnemen met Dennis Steijns (dennis.steijns@tiscali.nl) van ttv BIT.NL.

Interesse in de bedrijvencompetitie of gewoon een keer vrijblijvend meespelen? Kom naar het Open Clubkampioenschap op donderdag 3 december vanaf 20.00 uur. Inschrijven voor de voorjaarscompetitie kan tot 7 januari 2010.

Foto:

De Nieuwe Heuvel (vlnr Nick Diepeveen, Wilma Groen en Peter Groen) boekte zijn eerste overwinning.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie