Pover Harskamp kansloos

27 november 2009 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - Harskamp heeft de inhaalwedstrijd tegen het hoger geklasseerde Elsweide met een nederlaag afgesloten. Door doelpunten van Niek Seuren en Robbie Bouman werd het 0-2 voor de formatie uit Arnhem

Door een blessure van de scheidsrechter werd het duel in eerste instantie afgelast. Ondanks de vele regen was er nu geen reden om de ontmoeting af te blazen. Het veld was ondanks de langdurige buien goed bespeelbaar. Op 't Meuleveld brandde gedurende gehele wedstrijd de verlichting. Dat zorgde er niet voor dat het voelbal van de Harskampers voor enige vreugde zorgde. Het spel van de equipe van Dick Mulder was niet om over naar huis te schrijven.

In de negentig minuten voetbal konden de povere roodzwarten maar drie kleine kansjes creëren. Na veertien minuten nam Elsweide de leiding. Doelman Maries Cozijnsen was kansloos nadat het schot van Niek Seuren van richting werd veranderd: 0-1. Na een half uur stond het al 0-2 voor Elsweide, dat profiteerde van slecht uitverdedigen in de defensie van de Harskamp. In de tweede helft gebeurde hoegenaamd niets bijzonders.

Doelpunten: Niek Seuren 0-1; Robbie Bouman 0-2.