Kaarten zijn geschud in BIT.NL/Ede Stad bedrijvencompetitie

27 november 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - De eerste BIT.NL/Ede Stad bedrijvencompetitie tafeltennis zit erop. Hoewel OGB International vorige week al de titel veilig stelde, stonden er op de slotdag nog wel leuke ontmoetingen op het programma. Met wisselingen in de stand als inzet.

Zo sloegen de tafeltennissers van Ede Stad.nl de aanval van De Nieuwe Heuvel op de vierde plaats af. De Lunteranen, die vorige week hun eerste wedstrijd wonnen, hadden een overwinning van 8-2 of meer nodig om de journalisten van de vierde plek te stoten. Bij 7-3 eindigden beide ploegen gelijk en bij alle andere uitslagen was Ede Stad.nl de meeste gelukkige.

De Nieuwe Heuvel had duidelijke plannen. Het team stond steeds nipt voor, via 2-3 werd het even later 3-5. Maar Ede Stad.nl vocht zich knap terug in de wedstrijd en wist de eindstand uiteindelijk te bepalen op 5-5.

OGB International won ook zijn laatste wedstrijd. Beautysalon Tres Chique, dat nog kans had op de tweede plaats, werd met 6-4 verslagen. En dat nadat Tres Chique nog van 3-1 tot 3-3 terug gekomen was. Maar de nederlaag betekende dat Tres Chique op de derde plaats bleef staan.

Wie werd dan wel tweede? Dat was Autobedrijf Braber. Dat kwam tegen hekkensluiter BIT.NL niet verder dan 5-5, maar voor Braber was dit genoeg voor de tweede plek in de eindstand.

Uitslagen 26 november

OGB International - Beautysalon Tres Chique 6-4

De Nieuwe Heuvel - Ede Stad.nl 5-5

Autobedrijf Braber - BIT.NL 5-5

Eindstand competitie

1. OGB International 72

2. Autobedrijf Braber 58

3. Beautysalon Tres Chique 56

4. Ede Stad.nl 42

5. De Nieuwe Heuvel 38

6. BIT.NL 34

Open Clubkampioenschap

Om de eerste editie van de BIT.NL/Ede Stad bedrijvencompetitie af te sluiten, wordt op donderdag 3 december het 'Open Clubkampioenschap' gehouden. Alle deelnemers van de bedrijvencompetitie kunnen die avond individueel hun wedstrijden spelen waarna uiteindelijk de winnaar bekend wordt. Bedrijven die met minimaal drie spelers komen, doen ook mee in het bedrijvenklassement. Ook geïnteresseerden die nog niet aan de bedrijvencompetitie meedoen, kunnen die avond meespelen. Opgeven kan door een mail te sturen naar Dennis Steijns (dennis.steijns@tiscali.nl) van ttv BIT.NL. Op deze avond wordt ook de kampioen van de competitie, OGB International, gehuldigd.

Voorjaarscompetitie

Tafeltennisvereniging BIT.NL en Nieuwsblad Ede Stad.nl zijn tevreden over het verloop van de eerste competitie. Er zullen na afloop enkele aanpassingen doorgevoerd worden zodat op 21 januari gestart kan worden met de voorjaarscompetitie. Geïnteresseerde bedrijven kunnen contact opnemen met Dennis Steijns (dennis.steijns@tiscali.nl) van ttv BIT.NL. Gewoon een keer vrijblijvend meespelen? Kom naar het Open Clubkampioenschap op donderdag 3 december vanaf 20.00 uur. Inschrijven voor de voorjaarscompetitie kan tot 7 januari 2010.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie