Blije gezichten bij ondertekening intentieverklaring Food4you

28 november 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Blije gezichten bij de ondertekening van de intentieverklaring Food4you waarmee Wageningen University and Researchcentre, Rijn IJssel Vakschool Wageningen en Regio De Vallei met elkaar de krachten bundelen om de komende jaren het Food4you festival uit te bouwen tot het jaarlijks terugkerende toonaangevende publieksevenement op het gebied van food.

Daarbij is het de bedoeling om het festival uit te bouwen tot een regionaal evenement dat zich in diverse gemeenten van de Food Valley regio zal afspelen en waarmee de resultaten van Food, die binnen de regio worden bereikt op een voor het publiek aantrekkelijke en toegankelijke manier worden gepresenteerd.

Voorafgaand aan deze intentieverklaring tekenden de gemeenten Ede en Wageningen het regiocontract Food4you, waarmee ook de eerste middelen beschikbaar komen voor het Food4you festival. Dit regiocontract Food4you vormt het laatste project uit een reeks van 22, waarbij de Regio De Vallei samen met de provincie Gelderland in 2007 een overkoepelend contract heeft afgesloten ter waarde van 14 miljoen euro.

* Op de foto (v.l.n.r.): Dorothe Lamers, voorzitter College van Bestuur Rijn IJssel, Aalt Dijkhuizen, voorzitter Raad van Bestuur Wageningen UR en Stella Efde, vice-voorzitter Dagelijks Bestuur Regio De Vallei.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie