Gelijkspel stemt tot tevredenheid bij Polar Bears

29 november 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Uit bij AZ&PC in Amersfoort werd er door Polar Bears niet gewonnen. De equipe van trainer Hans Nieuwenburg speelde met 13-13 gelijk en kwam zelfs op het nippertje tot het punt. Desondanks heerste er tevredenheid in het Edese kamp, dat een zwaar weekend beleefde.

door Boy Imminck

Met de zware bekerwedstrijd van vrijdagavond nog in het lichaam, kwam Polar Bears na periode één met 3-4 voor. Halverwege was de stand 6-6. Polar Bears nam vervolgens met 8-9 een kleine voorsprong. In de laatste minuut van de wedstrijd maakte de ploeg een 13-11 achterstand goed. De gelijkmaker werd gescoord door Roel Heestermans, die na een revalidatieperiode van tien maanden weer in het eerste speelde.

Winst

De vrouwen van Polar Bears kwamen zaterdag wel tot winst. Uit bij ZVL wonnen de Edenaren met 9-15, een resultaat dat er zijn mag. Via 1-2 werd het 4-9. De derde periode werd met 4-4 gelijkgespeeld en uiteindelijk won de ploeg uit Ede met 9-15. ,,Aanvallend hebben we redelijk goed gespeeld. Alleen verdedigend kregen we te vaak dezelfde goals tegen", vond trainer Gerrit-Jan Schothans.

Zondag volgt thuis de wedstrijd tegen aartsrivaal Fysius Het Ravijn in Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie