Reehorst’45 pakt punt van koploper

30 november 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Reehorst'45 haalde een kleine stunt uit door een punt van DOS in eigen huis te houden. Een spannend zaalkorfbalduel eindigde onbeslist (16-16).

Trudis Bok opende de score waarna de ploegen gelijk optrokken. Na enkele minuten raakte Hans van Ravenswaay geblesseerd en verving Harmen van Heemskerk hem.

De bezoekers sloegen een flink gat, maar Reehorst vocht zich voor rust alweer terug tot 9-10.

Na de pauze maakte Patrick van de Haar meteen de gelijkmaker. Al snel herhaalde het scenario zich, DOS kwam drie punten voor maar net voor het eindsignaal kwam Reehorst via een doelpunt van Marie-José Verheul op gelijke hoogte.

Trainer Robin Grotendorst ziet zijn ploeg elke wedstrijd vooruit gaan. ,,We hebben goed gespeeld en weer een stapje vooruit gedaan.”