Familie-expositie in De Zicht

30 november 2009 om 00:00 Nieuws

EDERVEEN - Motto van de familie Van der Horst: ,,Kunst en cultuur kleuren ons leven vrolijker." Van 10 december tot 4 februari stellen gezinsleden van de familie Van der Horst-van Elk kunstzinnige uitingen tentoon in het dorpshuis De Zicht in Ederveen. Binnen het gezin houden ze van zowel het bekijken als het maken van verschillende uitingen van kunst en cultuur.

In het dorpshuis zullen vooral tekeningen, schilderijen, keramisch werk, een fresco en werk van hout en papier-maché, naast een paar andere werkjes te zien zijn, gemaakt door (moeder) Rieky en (dochter) Naomi. Verder worden binnen het gezin ook liedjes geschreven en gezongen, gedanst op eigen choreografieën, theater gespeeld en filmpjes gemaakt. En niet te vergeten: ze genieten van elkaar’s hobby’s.

Op deze manier bezig zijn, geeft hun gezinsleven veel kleur en interesse in elkaar. Het kleurt niet alleen de gangen van hun huis maar ook hun gevoel en hun gedachten. De expositie wordt donderdag 10 december om 20.00 uur geopend met eigen liedjes van Naomi en (vader) Alex.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie