Presentatie ontwerp speeltuin Wethoudersbuurt

2 december 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Het ontwerp van speeltuin Klauterlust in de Wethoudersbuurt wordt woensdag 9 december om 14.00 uur gepresenteerd. De speeltuin, gelegen tussen de Thomaslaan en Van Voorthuizen-laan, zal binnenkort op de schop gaan.

Wat ervoor in de plaats komt, wordt door de werkgroep Klauterlust, het wijkteam Welstede en de wijkcoördinator gepresenteerd. Een ieder die geïnteresseerd is, is op 9 december welkom in het gebouw van wandelvereniging Blauw Wit, achter Thomaslaan 8.

Afgelopen voorjaar hebben veel kinderen uit de wijk en van de Kernhemschool met groot enthousiasme getekend hoe zij de speeltuin graag zouden zien. Ook twee sneltekenaars hebben aan de hand van de wensen van kinderen een schets ingediend. Alle tekeningen zijn inmiddels bekeken door de gemeente Ede. Zij hebben geleid tot een ontwerp.

De presentatie van de plannen is gratis toegankelijk voor kinderen en volwassenen. Voor meer informatie kunnen lezers zich wenden tot Astrid Frieswijk, buurtcentrum De Kolk, telefoon 612022 of Jos Berntsen, Welstede, telefoon 641616.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie