Op SANO schoenen van Bremmer naar een ideaal figuur

2 december 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Praat over schoenen en je praat over Bremmer. Op dit moment heeft men een nieuwe techniek in huis als het gaat om lopen. Mephisto is de leverancier van de SANO schoen. ,,Deze schoen heeft de eigenschap voor een zo natuurlijke mogelijke loop vanwege de speciale zoolconstructie. Dit komt er op neer dat de voet zo goed mogelijk wordt afgewikkeld", aldus Jaap Bremmer.

,,Deze techniek is afgekeken van de Masai in Afrika. Deze mensen lopen heel licht, op blote voeten, en kunnen zich snel en soepel voortbewegen. Heeft men interesse dan kan men gratis gaan proeflopen met deze schoenen", gaat Bremmer verder.

Volgens de ondernemer draag je SANO schoenen niet alleen ter bescherming van pezen en gewrichten of om je spieren weer aan het werk te zetten. ,,Maar ook om je weer fit en vitaal te voelen. Het helpt calorieën te verbranden, met als gevolg minder kans op cellulitis, stevigere buikspieren, benen en billen en terwijl je beweegt werk je aan je figuur."

Gewichtsverlies

SANO schoenen voorkomen niet alleen spierkrampen, maar werken ook aan de algehele fysieke conditie waardoor je een nieuwe vitaliteit ontdekt. Bremmer: ,,Het begint al bij de dagelijkse wandeling waarbij je meer calorieën verbrandt en na enkele weken mogelijk gewichtsverlies kan vaststellen, als je tevens de richtlijnen voor een gezonde en evenwichtige voeding volgt."

Op het gebied van wandelschoenen is er de laatste jaren wel het één en ander gebeurd. ,,De pasvorm is verbeterd en het uiterlijk is gemoderniseerd. De tendens van de laatste jaren is dat men het accent legt op makkelijk lopen. Dat zien we terug in de verkoop van bepaalde merken zoals Mephisto, Birkenstock, Durea en Think. Op dit moment is de laars het modebeeld, daarin hebben we een ruime keuze, voor personen met een steunzool is er ook veel mogelijk. We hebben ook laarzen met diverse kuitwijtes. Men kan zich bij ons ook steunzolen laten aanmeten, mijn broer Anton is gediplomeerd Register Podoloog. De steunzolen worden veelal door het ziekenfonds vergoed. Heeft men voetklachten dan kan men gratis een afspraak maken", laat Jaap Bremmer weten.

Kinderschoenen

,,Op het gebied van kinderschoenen zijn we in het afgelopen jaar heel duidelijk gegroeid. Wij merken ook dat er bewust wordt gekozen voor een goed passende kinderschoen. Voor de kinderen een goede ontwikkeling. In de jonge jeugd worden de voeten gevormd door het dragen van een goede schoen. Belangrijk is dan dat deze goed passend moet zijn, goed is aangesloten en de juiste groeilengte heeft. De schoen moet één maat groter zijn dan de voetmaat."

,,Op dit moment zitten we in een opruiming met veel voordeel voor de kinderschoen. Daarin voeren we de bekende merken zoals Twins, Track-Style, Gattino, Romagnoli, Brageez en Piedro. Dit zijn merken die goed blijven na gebruik en waar wij goede ervaringen mee hebben", besluit de schoenenkenner bij uitstek.

Bremmer Schoenen

Bellestein 31 Ede

Tel. 0318-639518

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie