Wedstrijd FC Jeugd gestaakt door blessure

4 december 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Er stonden nog drie minuten op de klok. Toen sloeg het noodlot toe bij de wedstrijd FC Jeugd tegen DSZ. Een speler van de bezoekers blesseerde zichzelf zonder dat er iemand in de buurt was. De ambulance die moest komen, was er niet binnen een half uur. De arbiter besloot daarom om het duel te staken bij een 2-3 stand in het voordeel van DSZ.

Al vroeg in de wedstrijd bracht Wesley Heyes DSZ op voorsprong. Net voor rust bouwde Ricardo van de Reijden de stand uit naar 0-2. ,,In de rust heb ik gezegd dat we moesten gaan voetballen. Dat lukte goed in de tweede helft", vond trainer Henk Sanders. Een eigen doelpunt van een verdediger van DSZ zorgde voor de aansluitingstreffer: 1-2. Even later maakte Mohammed El Hassnaoui de gelijkmaker. Toch kon FC Jeugd het puntje niet vasthouden. Paul de Keijzer maakte de 2-3, waarna de wedstrijd vlak voor tijd gestaakt moest worden.

Bij FC Jeugd speelt tot de winterstop een oude bekende mee. Oud-speler en trainer Ömer Tirgil vult het gat in de selectie op wat is ontstaan door schorsingen en blessures. ,, Ömer is een meerwaarde. Ik ben blij dat hij dit wil doen", vindt Sanders.