Jan Mostert wint open bedrijfskampioenschap BIT.NL en Ede Stad

4 december 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Jan Mostert (Caravan Plaza Harskamp) heeft donderdag het open bedrijfskampioenschap van BIT.NL en Ede Stad gewonnen. De Edese tafeltennisvereniging en het nieuwsblad sloten hiermee de eerste editie van de BIT.NL/Ede Stad bedrijvencompetitie af. Tevens ontving kampioen OGB International de beker uit handen van Emiel Krijt van BIT.NL.

In totaal negentien spelers waren donderdag naar de tafeltennishal aan de Langekampweg in Ede gekomen. Iedereen speelde individueel om de winst, maar bedrijven met drie spelers of meer deden ook mee om de bedrijventitel.

Naast deelnemers aan de bedrijvencompetitie, waren donderdag ook enkele nieuwe teams present. Caravan Plaza Harskamp, de Chinese Muur en de Tinnen Soldaat lieten zich van hun goede kant zien. Prijzenswaardig was ook de opkomst van Beautysalon Tres Chique, die met hun complete 'selectie' aanwezig waren.

Kruisfinales

Na de poulewedstrijden was het tijd voor de kruisfinales. Poulewinnaars Aart Jansen (Beautysalon Tres Chique), Henny Jansen (Ede Stad.nl) en Jan Mostert streden in de finalepoule uiteindelijk om de winst van het open clubkampioenschap. Het werden spannende wedstrijden.

Nadat Mostert en Henny Jansen beiden hun eerste wedstrijd in de finalepoule hadden gewonnen, moesten ze onderling uitmaken wie zich tot winnaar mocht laten kronen. Uiteindelijk trok Mostert met 12-10 in de laatste game aan het langste eind waardoor hij uiteindelijk met de wisselbeker naar huis ging.

In de bedrijvenranglijst verzamelde Beautysalon Tres Chique de meeste punten, waardoor zij er uiteindelijk met de wisselbeker vandoor gingen. Tweede werd de Chinese Muur en derde de Tinnen Soldaat.

Voorjaarscompetitie

BIT.NL en Ede Stad.nl zijn tevreden over het verloop van de eerste competitie. Er worden nu enkele kleine aanpassingen doorgevoerd zodat op donderdag 21 januari gestart kan worden met de voorjaarscompetitie. De wedstrijden worden gespeeld op donderdagavonden, vanaf 20.00 uur bij BIT.NL aan de Langekampweg 8 in Ede. Geïnteresseerde bedrijven kunnen contact opnemen met Dennis Steijns (dennis.steijns@tiscali.nl) van ttv BIT.NL. Inschrijven voor de voorjaarscompetitie kan tot 7 januari 2010.

Bij de foto's:

1) Kampioen OGB International met de beker.

2 en 3) Jan Mostert klopt Henny Jansen in de finale en krijgt de beker.

4) Beautysalon Tres Chique verzamelde de meeste punten als team.

5 t/m 10) Actiefoto's van donderdagavond.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie