Bennekom heeft niets te vertellen bij Kozakken Boys

4 december 2009 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - ,,Er valt eigenlijk over Bennekom niets te vertellen’’, reageerde coördinator Marcel Rerink. ,,Het was gewoon dramatisch. Met de 4-1 nederlaag mogen we nog blij zijn. Voor hetzelfde geld was het 8-1 geworden.

Met Mees Heller weer in de basis, en Henk van Essen en Lennart van de Peppel op de bank, kwam Kozakken Boys al na tien minuten op 1-0 door Manu Dagher. Na dat doelpunt zakte Bennekom als een kaartenhuis in elkaar. Dezelfde Dagher scoorde ook de 2-0, na een fout van Jeffrey Rutten.

De bezoekers mochten blij zijn, dat dit ook de ruststand was. Er werd nog een treffer afgekeurd, en Marruchan Zimmerman miste een enorme kans. Daarnaast was Arnaud Weideman na een half uur geblesseerd uitgevallen.

Ook in het tweede bedrijf creëerde Bennekom, dat met Martin van Eck en Michel van der Sommen in de aanval was begonnen, geen kansen. Ondertussen maakte Dagher ook de 3-0 en 4-0. Bij dat laatste doelpunt ging Vincent Zuiderwijk in de fout, die later ook nog geblesseerd raakte. Job Ansink redde in de slotfase nog de eer: 4-1.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie