Sportrubriek Ede Stad.nl: 'Onder de Leden'

7 december 2009 om 00:00 Nieuws

* Het derde elftal van Edesche Boys deed vorige week een beroep op spelers van het vijfde. Deze jongens staan beter bekend als Knik en De Witte.

Gegarandeerd gezellig, lusten een biertje en hebben verschillende kwaliteiten. Knik zorgt voor het gereedschap om de flesjes open te maken, en De Witte heeft de halve parfumerie douglas in de tas zitten. Biertje hier, geurtje daar. En plotseling stond De Witte met de mond vol met tanden. Marius Lieftink kwam met een haspel uit de kantine gelopen. Ha ha, zei De Witte, is dat voor de 'walking fridge'? En wat tovert Marius uit zn tas? Een föhn van 25 kilo. Deze trok zoveel stroom, dat er de eerste drie kwartier geen koud bier meer te krijgen was.

* Henry Kalk (foto) kende een topweek. De trainer van Advendo’57 kreeg eerst te horen dat VRC met hem in zee wil. Vervolgens was er de zege op Hatto Heim. En als klapstuk bleek de Veenendaler met de 4-1 uitslag de ‘blinde poule’ te hebben gewonnen. Na Dick ten Ham bedankt te hebben voor zijn foutje, kostte het Kalk wel een rondje. Opvallend veel spelers kozen ineens voor een duur drankje.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie