Nieuwe bestuursleden en maatregelen bij FC Jeugd

9 december 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - FC Jeugd blijft op bestuurlijk vlak vernieuwd bezig. Dit moet ook wel want de vereniging groeide dit jaar van ruim 150 leden naar ruim 300 leden. Een uitbreiding en vernieuwing van het bestuur tot gevolg.

door Boy Imminck

Op bestuurlijk vlak verandert er het een en ander bij de jongste voetbalclub van Ede. Voorzitter Ahmet Günaydin legt zijn voorzittershamer neer en wordt opgevolgd door Mehmet Durmus. ,,De nieuwe voorzitter is betrokken bij de club. Hij heeft nu een eigen zaak in Ede, voorheen in Tiel. Hij heeft meer tijd voor FC Jeugd en is verheugt over zijn voorzitterschap", aldus secretaris Senol Pehlivan die gewoon op zijn plek blijft binnen het bestuur. Sevki Durmus is ook nieuw bij de zondagclub. Hij neemt in het bestuur de taak van penningmeester op zich en volgt daarmee Sabri Karacaer op. Samen met het ledenaantal groeide ook de jeugdafdeling van FC Jeugd, inmiddels heeft de club zes jeugdteams. Daarom achtte de vereniging het nodig om naast Turgay Kalintas ook Dogan Yilmaz aan te stellen als bestuurslid Jeugdzaken. Verder stort Yetkin Karpuz zich op algemene zaken en blijft Nejdet Sali verantwoordelijk als wedstrijdcoördinator.

Een andere maatregel die FC Jeugd treft, is het vastleggen van uitwedstrijden op de camera. Pehlivan: ,,In uitwedstrijden zijn we vaak de klos. We worden geïntimideerd en geprovoceerd. We gaan elke uitwedstrijd vastleggen. Misschien kan dit in de toekomst als bewijs dienen", aldus Pehlivan. Bekend werd ook dat FC Jeugd in beroep gaat tegen de straf van de KNVB die opgelegd werd naar aanleiding van de incidenten in de uitwedstrijd tegen RVW. Pehlivan: ,,We vinden vier punten in mindering veel te veel. We zijn het niet met die strafmaatregel eens. Het elftal krijgt de schuld van iets wat supporters hebben gedaan, dat kan niet zo zijn. wij gaan in beroep."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie