De Paasberg steekt in fraaie nieuwe jas

9 december 2009 om 00:00 Nieuws

EDE -Hotel Restaurant De Paasberg is sinds 1925 een begrip in Ede en omgeving. Vorig jaar november onderging de locatie een ware metamorfose en het resultaat mag er zijn. ,,Eind 2008 is de bezem er flink door heen gegaan en dat was nodig", aldus manager Chris Raaijmakers.

,,Met name de lounge en het hotelgedeelte werden flink onder handen genomen en heeft een eigentijdse uitstraling gekregen. De 75 kamers zijn voorzien van nieuwe bedden. Een aantal kamers behoort tot de 'luxe' en hebben een bijzonder comfortabele badkamer. Ook het restaurant is nieuw leven ingeblazen. Zowel het hotel als het restaurant ademen een moderne huiselijke sfeer en overal vind men thema muziek en film uit de jaren zestig terug. Het hotel beschikt over een eigen parkeerplaats en is gelegen nabij Ede centrum op loopafstand van het station", aldus de manager.

,,De Paasberg heet zijn gasten graag welkom in het nieuwe restaurant", vervolgt Raaijmakers. ,,Van de oude inrichting zal men niets meer terug vinden en de kaart is uitgebreid met diverse heerlijke gerechten met onder andere huis gemarineerde zalm op een bedje sla met een honing tijm dressing als voorgerecht. Als hoofdgerecht een malse biefstuk van de haas op een spiegel van rode wijnsaus, een dessert mag dan natuurlijk niet ontbreken, ook daarin bieden wij een royale keuze, net als in vegetarische gerechten."

Zakelijk en privé

,,We houden dagelijks tussen vijf en zes uur happy hour met aanbiedingen en een wisselende dagschotel vanaf tien euro. We beschikken over verschillende vergaderruimten en een verzorgde lunch hierbij is één van de mogelijkheden. De gezellige lounge is zeer geschikt voor het houden van een verjaardag, vergadering, receptie of partij. Als een bedrijf in de komende periode een locatie zoekt voor een eindejaarsdiner of een locatie zoekt voor een nieuwjaarsreceptie dan kan men bij ons uitstekend terecht."

Volgens de manager heeft men de gasten ook veel te bieden. ,,Alle gasten kunnen aan de bar gezellig borrelen, een potje pool spelen in de ontspanningsruimte, relaxen in de lounge met een glaasje wijn bij de open haard. Men kan ook werken aan de grote tafel en gratis gebruik maken van draadloos internet. Daarom heten wij als hotel De Paasberg zowel zakelijke als privé gasten van harte welkom."

Brunch

Elke zondag tussen 11.30 tot 14.00 uur kan er genoten worden van een brunch. ,,Men begint met een cocktail, daarna kan men genieten van een uitgebreid voorgerechtenbuffet met een keuze uit verschillende vlees- en visgerechten, salades, rauwkost en een royaal assortiment brood. Natuurlijk ontbreekt ook de Gelderse mosterdsoep niet. Het hoofdbuffet bestaat uit diverse warme vis- en vleesspecialiteiten, uiteraard houdt de chef-kok rekening met alle specialiteiten die de seizoenen te bieden heeft. Na het hoofdgerecht kan men zich tegoed doen aan diverse nagerechten", besluit de manager.

Hotel De Paasberg

Arnhemseweg 20 Ede

Tel. 0318-651020

www.hoteldepaasberg.nl

E-mail; info@hoteldepaasberg.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie