Bennekom weet weer wat winnen is.

11 december 2009 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - De laatste overwinning dateerde van 19 september. Toen werd SDC Putten verslagen. Vervolgens waren er negen nederlagen. Tegen Jodan Boys werd deze negatieve reeks doorbroken. Na de 3-2 zege weet Bennekom weer wat winnen is.

De ook nu weer door veel blessures geteisterde thuisploeg, kreeg loon naar werken. Het waren de bezoekers die in de openingsfase de beste kansen kregen. Maar gaandeweg zakte Jodan Boys, dat ook al niet overliep van zelfvertrouwen, weg. Bennekom kwam halverwege de eerste helft op voorsprong. Een prima aanval via Rogier Gerritsen en Martin van Eck, werd door Michel van der Sommen afgerond: 1-0.

Even later werd het nog comfortabeler toen Rogier Gerritsen, die even daarvoor ook al dicht bij een doelpunt was geweest, de stand naar 2-0 tilde. In de extra tijd profiteerde Mo Bellahcen van een foutje van Job Ansink: 2-1.

In het tweede bedrijf werd Bennekom onder druk gezet. Mede door het sterke optreden van doelman Jeffrey Rutten, hield de thuisploeg stand. Via een vrije trap van Tom Verhaar werd het 3-1. De 3-2 van Kees Graafland zorgde nog voor een benauwde slotfase. Maar het hardwerkende Bennekom hield stand.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie