FC Jeugd weet negatieve reeks niet te doorbreken.

11 december 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Het leek een zeer succesvol seizoen te gaan worden voor FC Jeugd. De eerste zes wedstrijden van het seizoen werden gewonnen, maar toen ging het mis. Na die serie won de ploeg van trainer Henk Sanders geen wedstrijd meer. Zondag werd opnieuw een nederlaag geleden. Roda’28 won in eigen huis met 3-2 van de Edenaren.

Een eigen goal van Sedat Akdeniz vroeg in de wedstrijd leidde de malaise voor de bezoekers in. Ergin Sariusta wist met zijn eerste doelpunt van het seizoen FC Jeugd nog wel terug in de wedstrijd te brengen. Voor rust zorgden twee uitvallen van Roda’28 voor een 3-1 ruststand. Eerst passeerde Maikel Kraan de Edese verdediging. Guus Gerrits volgde net voor rust Kraan’s voorbeeld.

Net na de onderbreking maakte Devrim Günaydin de wedstrijd spannend door de 3-2 binnen te werken. Daarna zag FC Jeugd nog een treffer afgekeurd worden wegens buitenspel. De arbiter wees eerst naar de middenstip, maar trok later zijn beslissing weer in.

FC Jeugd voetbalt volgende thuis nog tegen SC Valburg, als Koning Winter het tenminste toelaat.