Arnhemia schietschijf voor Harskamp

11 december 2009 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - Het op de tweede plaats van onderen staande Arnhemia was ook voor Harskamp geen enkel probleem. Voor vele ploegen zijn de Arnhemmers dit seizoen een schietschijf. Ook voor de ploeg van Dick Mulder, waar het tellertje op slechts vijf bleef staan: 1-5.

Als het vizier van de ploeg uit de legerplaats meer op scherp had gestaan, hadden de Harskampse mannen met dubbele cijfers kunnen winnen. Dat zat er niet in. De bezoekers hadden in de Gelderse hoofdstad kans op kans en moesten zelfs accepteren, dat zij in de laatste minuut bij een 0-5 voorsprong een tegengoal in ontvangst moesten nemen.

In de twintigste minuut openden de Harskampers de score via een doelpunt van Escher van Norel: 0-1. Numero twee kwam op het conto van Luc Riezebos: 0-2. Met een stiftje bepaalde Arnand van Norel, die alleen op de keeper af ging, de ruststand op 0-3.

Ook na de rust kreeg Harskamp legio kansen, maar de 0-4 viel pas in de 70e minuut door een doelpunt van Andy Waaijenberg. Vlak daarop tilde Escher van Norel de stand naar 0-5. Stefan Bierman redde uiteindelijk de eer voor Arnhemia: 1-5.

Doelpunten: Escher van Norel, 0-1, Luc Riezebos 0-2, Arnand van Norel 0-3, Andy Waaijenberg 0-4, Escher van Norel 0-5, Stefan Bierman 1-5