Terechte nederlaag Ede/Victoria tegen Elsweide

11 december 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - ,,Een terechte nederlaag. Achteraf gezien doet een te slappe eerste helft ons de das om'', oordeelde Frans van Beek over het 0-2 verlies.

Een misverstand tussen Jeroen Verduijn en Matthijs den Broeder stelde Jurgen Stolk in staat al snel de 0-1 aan te tekenen. Rob Bouma verhoogde uit de kluts naar 0-2. En Jamahl Voois moest ook nog met rood vertrekken. ,,Hij maakte een beweging met zijn hoofd. Maar in mijn ogen was het geen kopstoot'', vond Van Beek.

Met tien man gaf de thuisploeg in het restant geen kans meer weg. Aan de andere kant kwam men ook niet verder dan wat speldenprikjes. ,,Complimenten voor het team, hoe zij het hebben opgepakt. Begin je wat feller, dan pak je misschien een punt.''

Omdat de KNVB het afgelaste duel tegen Oranje niet voor komende zaterdag op het programma heeft gezet, is het ook voor Ede/Victoria winterstop. ,,Vorig jaar waren we het lelijke eendje. Nu zijn we nog geen mooie zwaan, maar wel op de goede weg. Vorig jaar hadden we in totaal 110 tegendoelpunten. Nu 21. Ook hebben we al meer punten dan toen in het hele seizoen. Niet alleen wij, maar de hele club zit in de lift'', besluit een positieve Van Beek.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie