Curves opent tweede filiaal in Ede

16 december 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Curves opent op 2 januari officieel haar tweede filiaal in Ede. Naast haar vestiging in winkelcentrum Bellestein wordt begin januari in de Stadspoort de tweede vestiging geopend. ,,We waren al een tijdje op zoek naar een tweede locatie en hebben die hier gevonden", aldus Enno Milder, samen met zijn vrouw Renate de eigenaar.

,,We hebben met onze manier van werken veel succes, blijkt in de praktijk. Vandaar dat we ons ook in dit deel van Ede hebben gevestigd. Wij begeven ons op het gebied van figuur correctie, gewichtverlies en conditie verbetering. Waar we ons in onderscheiden is dat we er alleen zijn voor vrouwen en wij hebben een dertig minuten programma. De apparatuur waarmee wordt gewerkt is hydraulisch, gewichten hoeft men niet in te stellen waardoor het mogelijk is op elke leeftijd gebruik te maken van deze apparatuur."

Persoonlijke begeleiding

,,Op de Bellestein hebben we klanten tussen de 13 en 80 jaar en die hebben een persoonlijke begeleiding", gaat Milder verder. ,,Samen met de klant wordt gekeken naar de doelstelling van de persoon. Vanuit deze persoonlijke benadering wordt een programma opgesteld met daarin de intensiteit van trainen. Maandelijks wordt gekeken welke resultaten en doelstellingen zijn gehaald. Aan de hand daarvan wordt bekeken of het programma blijft gehandhaafd of moet worden bijgesteld. De trainingen vinden plaats op toestellen of op plateaus. De apparaten zijn dubbel positief, hetgeen betekent dat ze tweezijdig weerstand bieden."

Curves is in 1995 opgericht in Texas en heeft in Nederland inmiddels 55 vestigingen en wereldwijd 10.000. ,,Is men lid van een Curves vestiging dan mag men wereldwijd in alle Curves clubs trainen. Wij krijgen regelmatig te horen dat men gebruik maakt van een Curves vestiging als men met vakantie is. Gaat men elders naar een Curves vestiging dan is dit gratis. Bij alle clubs wordt het zelfde programma gehanteerd, iedereen weet dus waar zij aan toe is en komt niet voor verrassingen te staan."

Openingsactie

Volgens Enno maakt men van de openingsweek in januari een groot feest. ,,In die week hebben we al veel afspraken, de eerste honderd leden krijgen zestig procent korting op het eerste jaar. Wij geven personen die interesse hebben een gedegen uitgebreide uitleg over het jaarprogramma. Daarnaast gaan we ze de apparaten leren kennen zodat men weet wat hen te doen staat. In de beginfase krijgt men een persoonlijke begeleiding om de oefeningen op de juiste wijze uit te voeren. Wij adviseren de cursisten meerdere keren per week actief bezig te zijn. Personen die lichamelijk minder sterk zijn vanwege lichamelijke klachten kunnen met een mindere inspanning ook deelnemen. Curves staat voor veiligheid en een leuke snelle training. Kijkend naar de toekomst hebben wij veel vertrouwen in onze formule en hopen deze nog lang te kunnen uitdragen", besluit de jonge ondernemer.

Curves

Stadspoort 2a Ede

Tel. 0319-646530

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie