Hoogste punt De Fabrieck Ede wordt gevierd

16 december 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Projectontwikkelaar Van Wijnen viert zaterdag 12 december, samen met de toekomstige bewoners van het project De Fabrieck, het bereiken van hoogste punt. Symbolisch wordt er een nieuw licht ontstoken in het centrum van Ede, waar Van Wijnen bouwt aan project De Fabrieck.

De Fabrieck omvat in totaal vijftien herenhuizen en een aantal vrijstaande villa's met authentieke uitstraling. De architectuur van deze nieuwe gebouwen sluit aan bij de bestaande bebouwing. De twee monumentale panden, behorende tot de Rijksmonumenten ‘De Gasfabriek’, worden gerenoveerd en krijgen een woonfunctie.

De bouw van het project verloopt voorspoedig. De planning is erop gericht dat de eerste opleveringen medio juli 2010 beginnen. Het bereiken van het hoogste punt wordt tegelijkertijd aangegrepen om de nog onverkochte woningen onder de aandacht te brengen. Op dit moment zijn er nog zeven vrijstaande woningen van de eerste fase te koop.

De Fabrieck is een ontwikkeling van Van Wijnen Projectontwikkeling Oost B.V. en de realisatie is in handen van Van Wijnen Arnhem B.V.

* Voor meer informatie kunt u terecht op www.defabrieck.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie