Kerstcircusshow

16 december 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Kerstcircus Ede presenteert een kerstcircusshow tegenover landgoed Hoekelum aan de Edeseweg. De voorstellingen vinden plaats van 23 december tot en met 3 januari. De winnaars van de vrijkaarten naar aanleiding van een prijsvraag bij Ede Stad hebben inmiddels bericht gehad per mail.

Kerstcircus Ede zegt een circus te zijn ,,met zeer vriendelijke entreeprijzen'', terwijl bij winkels in het centrum gratis kortingsbonnen liggen.

Het gaat om een kerstcircus met een pittige show van Kozakkenrijders, Miss Stefania Jarz met haar snelle kledingact, Linda Jarz brengt zes shetlandpony’s voor, aan de viertrapstrapeze Miss Lavinia, een kubusjonglage van Miss Katy, Remo Jarz met een exotentableau met drie dromedarissen, vier Lama’s en drie Watusi en Schotse Hooglanders, acht prachtige Andalusiérshengsten in vrijheidsdressuur gepresenteerd door Emiliano Jarz, een bloedstollende hoogdraad van Marco Polo, het duo Lozzi danst de salsa en cha-cha, clown Yozzo geeft een komische demonstratie van dolle fratsen.

De circusvoorstelling beleeft haar première op woensdag 23 december om 19.00 uur. Daarna zijn er elke dag voorstellingen van 24 tot en met 30 december telkens om 15.00 en 19.00 uur. Op donderdag 31 december is er een show om 14.00 uur. Op nieuwjaarsdag is de aanvang 19.00 uur, terwijl de laatste twee shows plaatsvinden op zaterdag en zondag 2 en 3 januari, steeds twee keer op 15.00 en 19.00 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie