Connexxion begint zondag met nieuwe dienstregeling

16 december 2009 om 00:00 Nieuws

VEENENDAAL - Connexxion gaat vanaf zondag 13 december in de provincie Utrecht een nieuwe dienstregeling rijden. Om de reizigers hierop te attenderen voert Connexxion een campagne genaamd Mis ‘m niet. Sinds half november hangen er in de bussen, treinen en trams van Connexxion campagneposters en wijzigingsfolders. In de folder staan alle belangrijke wijzigingen voor de provincie Utrecht op een rijtje. Ook op de website www.connexxion.nl en uiteraard op de haltes is de nieuwe dienstregeling te vinden.

Via Mijn Connexxion kunnen reizigers zich inschrijven voor de Connexxion email service. Alle wijzigingen op het aangegeven traject worden dan digitaal toegestuurd. Ook is het mogelijk via Mijn Connexxion een persoonlijk busboekje samen te stellen met daarin alleen die lijnen, haltes en tijden die men nodig heeft. Dat is niet alleen handig, maar ook simpel en gratis.

Wijzigingen

Alle lijnen hebben nieuwe aankomst- en vertrektijden gekregen met uitzondering van lijn 19 en 526 en de meeste scholierenlijnen. Voor de regio Veenendaal staan hieronder de belangrijkste wijzigingen.

• Lijn 81: Driebergen-Zeist – Doorn – Veenendaal Centrum – Veenendaal de Klomp: Deze lijn gaat doorrijden naar station Veenendaal de Klomp.

• Lijn 83: Driebergen-Zeist Station – Zeist Busstation – Woudenberg – Veenendaal de Klomp – Veenendaal West – Veenendaal Centrum – Veenendaal Raadhuisstraat: Deze lijn gaat na Veenendaal de Klomp via Veenendaal West naar Veenendaal Raadhuisstraat rijden. In Zeist rijdt lijn 83 voortaan na Zeist Busstation naar Driebergen-Zeist Station. Lijn 83 begint later met rijden en rijdt langer door.

• Lijn 87: Veenendaal Centrum – Rhenen – Wageningen: De route in Veenendaal wordt verlengd naar de centrumhalte Raadhuisstraat. De lijn rijdt op alle dagen ’s avonds minder lang door.

Meer informatie

Kijk voor alle wijzigingen en meer informatie op www.connexxion.nl of bel Connexxion Klantenservice 0900 – 266 63 99 (lokaal tarief). Voor een persoonlijk reisadvies belt u met OV reisinformatie 0900 – 9292 (€ 0,70 p/m).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie