Viertal neemt sportcentrum Physical over

28 april 2010 om 00:00 Nieuws

Bij Sportcentrum Physical kun je terecht voor een trainingsprogramma op maat in de fitnesszaal. Bovendienworden er groepslessen cardiofitness en total fitness verzorgd.

EDE - Yvonne Janssen, Matthieu Lawalata, Audrey en Edgar Kruyning hielden vrijdag een receptie, omdat het viertal Sport-en preventiecentrum Physical aan de Vening Meineszstraat 7 van Gerrie Hemeltjen overnamen . ,,We hebben er hartstikke veel zin in allemaal. Zo’n overname is gaaf en we zijn heel wat dingen van plan.”

Edgar Kruyning wilde sowieso al een tijdje Physical overnemen. ,,Hij wilde dat niet alleen doen en ons leek het ook wel wat. Zo kwam van het een het ander”, legt Yvonne Jansen, de vriendin van Matthieu uit.

Muur

Kruyning werkt al meer dan twintig jaar bij Physical en Matthieu al een jaar of tien. ,,Audrey en ik lopen hier ook al heel lang rond. We hebben al vier goede contacten bij de mensen die bij Physical sporten.”

Vrijdag 9 april maakte het viertal het al bekend aan het personeel dat zij Physical hadden overgenomen. Een dag later werd meteen gestart met het opknappen van het sport- en preventiecentrum. ,,De fitnesszaal wordt helemaal veranderd. De muur tussen de zaal waar de cardioapparatuur staat en de zaal waar vooral krachtapparatuur staat, is er tussenuit gebroken. Wie in de fitnesszaal traint, kan supplie-training in de cardiozaal doen, zowel in groepsverband als individueel.”

Daarna is men meteen doorgegaan met het opknappen van de bovenzalen. ,,Die zalen hadden een likje verf nodig. Ook is daar nu belichting geplaatst om het allemaal wat spannender te maken. De kleedkamers en de voorkant van het gebouwen willen we ook nog opknappen. Er zijn nog wel meer dingen, maar dit stond op ons prioriteitenlijstje. We zijn nog lang niet klaar.”

Iets van 2.300 mensen sporten al dan niet dagelijks bij Physical. Aan het sportaanbod bij Physical, dat een dependance heeft in Lunteren, Harskamp en Veenendaal, verandert door de komst van de vier nieuwe eigenaren niets. ,,Dat blijft hetzelfde”, zegt Yvonne Jansen. ,,We willen de dansafdeling gaan uitbreiden. Daar zijn we heel veel mee van plan. We hebben nu streetdance, klassiek, jazz, zumba en swing kidds. Dat willen we verder uitbreiden met verschillende activiteiten. Ook body jam, een nieuw lesprogramma.”

Foto:

Yvonne Janssen, Matthieu Lawalata, Audrey en Edgar Kruyning op locatie.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie