Restaurant De Waldhoorn ook voor bruiloften en partijen

28 april 2010 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - Restaurant De Waldhoorn staat al meer dan honderd jaar in Otterlo. Naast het café beschikt men ook over een aantal zalen voor bruiloften, partijen en bedrijfsfeesten. Naast het binnengebeuren is er buiten een terras waar 120 gasten een plaats kunnen vinden. Onder één van de zalen bevindt zich bovendien een schietbaan waar de plaatselijke schietvereniging Wilhem Tel een paar keer per week oefent.

Wie de inwendige mens wil versterken kan via de kaart kiezen uit een groot aantal gerechten die met de seizoenen mee gaan. In het najaar staat wild op de wintermenukaart en momenteel staan de aspergegerechten op de kaart. Naast dat alles kan een keuze gemaakt worden tussen allerlei gerechten, van pannenkoek tot entrecote of een stoofpotje. Restaurant De Waldhoorn beschikt tevens over een eigen slijterij en een snackbar.

Allerlei bezoekers

Volgens bedrijfsleider Henk Jan Velvis is het mooie van zijn beroep de omgang met de bezoekers en de diversiteit daarvan. ,,Er komen hier schilders, natuurliefhebbers en de plaatselijke bevolking komt regelmatig naar het café voor de gezelligheid of om er een partijtje te biljarten. In het zomerseizoen, met veel campinggasten, houden we wekelijks een activiteit. Op onze website www.de-waldhoorn.nl vindt men een agenda met onze activiteiten voor een komende periode."

Volgens Henk Jan is er de afgelopen twee jaar het één en ander veranderd binnen restaurant De Waldhoorn. ,,Het terras heeft een metamorfose ondergaan, evenals de toiletten. Afgelopen week heeft de keuken een serieuze verbouwing ondergaan en is uitgebreid. We kunnen nu sneller een kwaliteitsproduct leveren aan onze gasten. Men kan ook arrangementen voor groepen bij ons boeken. Dat kan gaan van een GPS wandeltocht, tot paintbal, huifkartochten of een fiets- of wandelroute."

Themafeesten

,,Wat betreft onze zalen hebben we een grote zaal voor 280 personen en een kleine zaal voor 60 personen", gaat de eigenaar verder. ,,Indien gewenst organiseren wij themafeesten, een feest met daaraan en thema gebonden, alles is mogelijk. Onze buffetten bestaan uit warme en koude buffetten met een uitstekend dessert. Dat alles leveren we tegen een zeer redelijke prijs, voor elke beurs. Wat betreft de prijs hoeft men het dus niet te laten en dat geldt ook voor onze drankconsumpties", aldus Henk Jan.

Wie een bezoek brengt aan restaurant De Waldhoorn hoeft niet naar een parkeerplaats te zoeken. Rondom het restaurant is er een goede parkeergelegenheid. ,,Kijkend naar de toekomst willen we duidelijk bij de les blijven. We zullen zeker door ontwikkelen, want stilstaan is achteruitgang", is de mening van Henk Jan Velvis.

Café Restaurant De Waldhoorn

Dorpsstraat 2 Otterlo

Tel. 0318-591239

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie