Harskamp te sterk voor Wageningen

30 april 2010 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - Wageningen had weinig in te brengen in de wedstrijd tegen Harskamp, dat de laatste weken op stoom is. Op 't Meuleveld in Harskamp wonnen de roodzwarten met 4-0. Het lijkt er op dat de Harskampers op tijd in vorm zijn voor de komende twee duels in de nacompetitie.

De ploeg uit de legerplaats was over de hele wedstrijd gezien sterker en behaalde een verdiende overwinning. Al vlot nam Harskamp de leiding. In de twaalfde minuut opende Arnand van Norel na een voorzet van Lars van Wikselaar de score: 1-0. Vlak voor de pauze moest Wageningen weer vissen. Wederom was Arnand van Norel de schutter, nu na een voorzet van Johan Brons.

Na de doelwisseling kwam Wageningen sterk uit de startblokken en had ook kansen om tegen te scoren. Dat lukte niet. Na twintig minuten pakte Harskamp de draad weer op. Voor de thuisploeg mikte Johan Brons de bal voor de derde keer achter Wapeningenkeeper Raoul Onzenoord tegen de touwen: 3-0. Uit een indraaiende hoekschop van Andy Waaijenberg werd het uiteindelijk 4-0.