RKSV Driel vloert kampioen Fortissimo

30 april 2010 om 00:00 Nieuws

EDE - De eerste wedstrijd als kampioen van de vierde klasse F is voor Fortissimo uitgedraaid op een flinke nederlaag. Tegen Driel, dat nog volop strijdt voor promotiekansen, werd met 4-1 verloren. Enig lichtpuntje voor de kampioen was het dertigste seizoensdoelpunt van topscorer Jamal Bendadi.

,,Het was helemaal niks vandaag. Slecht spel, slecht weer, slecht veld. Ook had ik een aantal spelers uitgeleend aan het tweede van Fortissimo, dat nog in de race is voor promotie", gaf trainer Marco Rou uitleg. Driel kwam na een half uur op voorsprong door een treffer van Davey Lamers.

Net na rust was het even de beurt aan Jamal Bendadi. De spits werkte een voorzet van Bart Buitenhuis achter de Drielse doelman. Daarna begon de malaise voor de Edenaren. Michael van Leur maakt een overtreding in de eigen 'zestien'. De strafschop werd voor Driel ingeschoten door Mark Weijman. Kort daarna viel ook de 3-1, door een eigen goal van Robert Rutjes. Het slotakkoord was voor Koen van Woudenberg, die de 4-1 maakte.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie