SDS'55 heeft geen kind aan Ede/Victoria

30 april 2010 om 00:00 Nieuws

WEKEROM - Nog één wedstrijd en dan is één van de beste seizoenen uit de geschiedenis voor SDS '55 voorbij. Door de 4-0 zege op Ede/Victoria stond het humeur van SDS-trainer Eddy Morren - ondanks het regenachtige weer - op zonneschijn.

Het vlekje van de 3-2 verliespartij tegen SC Oranje wist de kampioen uit Wekerom weg te werken. SDS speelde volgens haar trainer dit keer wel een goede wedstrijd. En liet dit maal ook zien waarom de titel in Wekerom terecht is gekomen. Ede/Victoria kon daar niet veel tegenover zetten. Meer dan achter de feiten aanlopen zat er voor de ploeg uit Ede niet in.

Al voor de rust stond het 2-0 voor de groenwitten uit Wekerom. Jeroen Fraanje speelde op Wouter van Roozelaar, die Jos van Harten na bijna een half uur een goede kans gaf: 1-0. Vijf minuten later tilde Maarten van den Top de stand naar 2-0 na een snelle combinatie met Evert-Jan van Luttikhuizen en Jos van Harten.

Ook na de rust scoorde SDS twee keer. Jarco van den Brink stelde Jos van Harten in de gelegenheid om zijn tweede doelpunt te maken: 3-0. Uit een scrimmage bepaalde Maarten van den Top de eindstand op 4-0.