Tafelvoetbalcompetitie in kantoor ING Ede

31 mei 2010 om 00:00 Nieuws

EDE - Het WK voetbal gaat binnenkort echt van start. Maar ook in Ede wordt er letterlijk warmgedraaid voor het WK. Als hoofdsponsor van Oranje is het ING kantoor aan de Molenstraat inmiddels volledig ingericht in voetbalsfeer.

Om nog meer in de stemming te komen vindt op zaterdag 5 juni tussen 11.00 en 14.00 uur, de dag van de uitzwaaiwedstrijd van het Nederlands elftal, op dit kantoor een tafelvoetbalcompetitie plaats waar zowel volwassenen als kinderen aan mee kunnen doen. De winnaar gaat naar huis met een professionele ING tafelvoetbaltafel.

De tafelvoetbalcompetitie betreft een afvalcompetitie waarbij gestart wordt met maximaal 32 teams. Elk team bestaat uit 2 personen. De winnaars van de eerste ronde gaan door naar ronde 2. Deze wordt gespeeld door 16 teams (8e finale). Daarna volgt een ronde van 8 teams (kwartfinale), dan een ronde van 4 teams (halve finale) en vervolgens de finale. Elke wedstrijd duurt 4 minuten. Iedereen kan zich per team van twee personen tot en met 4 juni inschrijven aan de balie van het kantoor. Deelnemers ontvangen een bewijs van inschrijving met daarop de ingevulde teamnaam en speeltijd van de eerste wedstrijd. Als er nog ruimte is, dan kan uiteraard ook ter plekke op de dag zelf nog worden ingeschreven.

Prijzen

De spelers van het winnende team ontvangen de professionele originele oranje competitietafel (winkelwaarde: € 400) en een familievoetbaltafel die direct na de finale kan worden meegenomen door de winnaars. De professionele competitietafel kan na het WK worden opgehaald. Verder ontvangen alle deelnemende teams een sleutelhanger in de vorm van een ING Oranje leeuwenstaart.

Gratis tafelvoetbalspel

Kinderen krijgen een tafelvoetbalspel kado bij het openen van een Kinder- of Jongerenrekening en volwassenen kunnen een tafelvoetbalspel winnen bij een spaaractie. Ook is het tafelvoetbalspel te koop in de ING Rentepuntenwinkel. Bovendien spelen deze week iedere dag bekende oud internationals een wedstrijd tafelvoetbal live in de studio van het Radio 538 programma “Evers staat op”. Luisteraars kunnen vis sms de uitslag voorspellen.

ING hoofdsponsor Oranje

ING is sinds 1 januari 2010 hoofdsponsor van het Nederlands Elftal en wil met de sponsoring van voetbal het ‘Oranjegevoel’ nog dichterbij alle Nederlanders brengen. De KNVB en de ING zijn een lange termijn verbintenis aangegaan tot en met het WK van 2018. De ambitie van de ING is om samen met de KNVB te investeren in een succesvolle toekomst van het Nederlands voetbal. Na het WK worden de plannen voor de rest van het jaar bekend gemaakt.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie