,,Loftrompet'' voor dinerdaten bij ReeHorst in Ede

26 juli 2010 om 00:00 Nieuws

EDE - ReeHorst en Smakelijk Daten hielden zaterdag voor het eerst samen een avond dinerdaten. De avond begon om 19:00 uur en was speciaal voor 40+ singles. ,,Ik kan alleen maar de loftrompet blazen. Een goede en sfeervolle ambiance, leuke en vriendelijke mensen en een erg lekker 6-gangendiner. Kortom, we hebben ons enorm vermaakt!'', mailde een deelnemer de volgende dag enthousiast.

Ook Belinda Blokker, eigenares van Smakelijk Daten, is erg tevreden over de avond. ,,Ik heb veel complimentjes gekregen. Het eten was perfect. Prima smaak, goede porties en een mooie presentatie. Ook met de speciale dieetwensen is goed rekening gehouden. De deelnemers waren meer dan tevreden over de organisatie en er zijn uiteindelijk leuke matches uitgekomen.''

Na het diner verwelkomde de Wijnbar van ReeHorst de deelnemers om gezellig na te borrelen. ,,De combinatie van eerst op een ongedwongen wijze kennis te maken en daarna in een andere ruimte na te kletsen was ideaal'', vertelt een deelneemster op het einde van de avond.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie